Storseanser

storseanser_page

Storseanser Så här går det till på en storseans 

När man kommer till en seans kan det vara allt från 10 till 100 personer (max 50 gäller nu). Jag vet aldrig innan vad som händer och vilka som ska få budskap. Det är inte jag som bestämmer detta. Jag har full tillit till de på andra sidan och att de kommer med budskap till dem som klarar av det just då.

Om det är första gången man är på seans kan man vara lite orolig och spänd och kanske också skeptisk och mycket funderingar på att det kan fungera. När jag har seanser pratar jag aldrig död och olyckor framåt i tiden. I min sanning ska vi inte veta sådant innan. När jag har seanser brukar det vara både skratt, tårar och sång. Jag älskar att få träffa nya människor och har haft äran till det på många platser från Skåne till Norrland.

En trevlig nyhet för er är att nu kommer jag och min kära syster Monica ha seanser tillsammans ibland. Håll utkik på hemsidan under “Aktuellt” när vi jobbar tillsammans. Då får ni se att man jobbar på olika sätt. Vi ser fram emot att träffa er om ni känner att detta är något ni vill och kan tänka er att prova.obs:vi har 18-årsgräns

Njut av varje dag som ni får, för tiden går så fort här på jorden.

________________________________________________________________

Under fliken Aktuellt hittar du datum för kommande seanser.

Vid kurser i Staffanstorp kan vi rekommendera att bo på Vragerups gård.

Gården ligger ganska precis mitt emellan Lund och Lomma. Här driver vi sedan 1991 ett litet charmigt, lantligt Bed & Breakfast. Vi har ca 5 min till Lund, 10 min till Malmö och på mindre än en timme är du i centrala Köpenhamn. Trots denna närhet till storstadens puls finner du lugnet på Vragerup.

Hit är du alltid välkommen vare sig du reser i tjänsten, kanske ska gå på kurs eller rentav är på semester.

Varmt välkommen
önskar
Familjen Wraghe