Om Ewa

Min syster Monica och jag sommaren 2013.

Min syster Monica och jag sommaren 2013.

Hej och välkommen till min sida!

Jag heter Ewa Olsson och jobbar som medium på heltid. Jag har arbetat med detta i många år. Seanser startade jag med för ca 10 år sedan. Jag förstod ej min förmåga förrän jag kom upp i 20-årsåldern. Då började jag söka min väg och gick till medium, seanser m.m. Sedan började jag gå på utbildningar för att lära mig förstå. Jag kunde sedan sätta in saker som hade skett i min barndom, och då förstod jag. Jag anser att alla är mediala och vi är alla lika viktiga. Detta är ingen gåva till speciellt utvalda. Alla kan.

Livet är som en motorväg med många avfarter. Ibland kommer man in på fel, för att sedan hitta nya infarter igen. Det är inte alltid den lättaste vägen man tar. Se dig själv som unik och att du är lika viktig som alla andra. Jag jobbar med storseanser, privatsittningar, healing och rensning i bostäder. Jag har även utbildningar, där du kan lära dig mer om detta. Tänk på att ha din egna sanning. Jag sitter på morgonen och tar mitt kaffe i trädgården. Fåglarna gav mig en stor insikt. De är så små men ändå med en sådan styrka. Vi är faktist rätt lika. Vi har också en otrolig styrka när vi behöver. Ibland är vi inte ens medvetna om den.

Tappa aldrig tron på dig själv oavsett situationerna som kommer i din väg. Vi får utbildning av universum hela livet och är i skola tills vi ska gå över på andra sidan.

Privatsittning
Jag har privatsittningar när man kan komma till mig och få en egen personlig vägledning. Det är alltid någon från andra sidan som ger mig budskapet. Du får en ca 30-45 min sittning. Om du vill ha det inspelat tar du med dig dinmobil, så du kan lyssna senare i lugn och ro. Det är inte alltid du förstår all information på sittningen vid mötet, men det brukar falla på plats senare. Jag ger aldrig info om död och olycka framåt. Jag anser att vi ej ska ha det med oss innan.

Vi har så mycket annat att gå igenom, och i min sanning ska vi inte veta detta innan. Det är inte heller jag som bestämmer vem som vill komma fram och kommunicera med dig, så om du kommer för att tala med någon specifik, finns det ingen garanti för det. Jag är bara en kanal och det är andevärlden som bestämmer. Du kommer också av egen fri vilja.

Telefonsittning
Om du bor långt från Skåne, kan du även boka en telefonsittning. Det går till så här: vi bokar dag och klockslag. Du som bokat tiden sätter in pengar minst 3 dagar innan på ett konto. Jag ringer upp dig vid avtalad tid.

Helkväll med gänget
Helkväll med gänget är en trevlig kväll hemma hos mig. Ni ordnar ett gäng på max 5 personer och kommer hem till mig.Jag bjuder er på lite fika. Jag brukar börja vid 18.30 på kvällen och vi håller på till ca 22.00. Det går till så här att vi sitter tillsammans i grupp och jag får information till er från andra sidan. Det brukar vara både skratt och tårar. Vill du veta mer eller boka, ring mig Mina kontaktuppgifter hittar du här.

Om ni vill jag ska ha storseans och sittningar i er stad/by slå mig en signal så ser vi om det går att lösa.

OBS! Kund debiteras vid ej lämnat återbud senast 2 dagar innan avtalad tid.